Nieuws‎ > ‎

Droomt u van overstappen naar het onderwijs? Dat kan!

Geplaatst 10 jan. 2019 13:13 door Jack Vlassak
Beste ouder/verzorgers,

Droomt u van overstappen naar het onderwijs? Dat kan...en we zitten te springen om mensen die aan de slag willen als leerkracht of assistent. Hoewel je uit de media misschien het idee krijgt dat we onderbetaald worden en de werkdruk verschrikkelijk is, is het onderwijs ook de mooiste werkplek die je kunt hebben. Nergens anders krijg je de kans bij te dragen de ontwikkeling van jonge mensen, die nog helemaal open staan voor alle wonderen van taal, rekenen, aardrijkskunde, muziek, bewegingsonderwijs en al die andere vakken die de wereld groter en begrijpelijk maken. Nergens anders sta je dagelijks aan de basis van vriendschappen voor het leven, emotionele en sociale groei en ontdekken van talenten. En nergens anders kun je meegenieten van successen en help je mee om met de leerling zelf, met ouders en met je collega's die succesen mogelijk te maken.
Als leerkracht of als assistent: je doet ertoe. Je maakt het verschil. Je bent onderdeel van de samenleving en bouwt eraan mee.

Waar komt de werkdruk dan vandaan?
Er zijn te weinig mensen waarmee we al deze mooie doelen kunnen waarmaken.
Ben je iemand die droomt van werken met leerlingen? Of ken je iemand die wil werken met leerlingen?

Op 23 januari is er een nieuwe editie van BOOR werkt. Alle onderwijstypes van BOOR zijn vertegenwoordigd, je kunt kennis maken met alle vormen van onderwijs. Er zijn inspirerende sprekers, opleiders met maatwerk opleidingstrajecten en er is mogelijkheid om interessante workshops te volgen. Kortom, een evenement voor iedereen die denkt aan een mogelijke start in het onderwijs.

Van harte welkom bij deze gratis inspiratiemiddag. Fijn ook wanneer je je collega's vrienden, familie en buren attendeert op BOOR Werkt!
Voor meer informatie: zie bijlage.

Vriendelijke groet,
Irene Schaap
locatiedirecteur Mytylschool de Brug.

Ċ
Jack Vlassak,
10 jan. 2019 13:13
Comments