Nieuws‎ > ‎

Bericht van de gemeente inzake nieuwbouw

Geplaatst 30 sep. 2016 02:26 door Jack Vlassak


Het huidige pand van het Noordrandcollege aan de Hazelaarweg wordt gesloopt.  Hiermee komt de locatie aan de Hazelaarweg in 2017 vrij. In samenwerking met Rijndam Revalidatie, Mytylschool De Brug en Tyltylschool Rotterdam ontwikkelt de gemeente Rotterdam hier een nieuw zorg- en onderwijscomplex. De voorbereiding is gestart met de selectie van Koen van Velzen als architect. Wanneer hier meer over bekend is, zal dit worden toegelicht door de gemeente.

Bovenstaande tekst is door de dienst Stadsontwikkeling van de gemeente Rotterdam vrijgegeven. De mytylschool, tyltylschool en Rijndam hebben met elkaar afgesproken dat we tegelijk dezelfde informatie verspreiden. Binnenkort volgt meer informatie. Vragen die je ongetwijfeld zult hebben kun je desgewenst wel stellen aan collega's die zich hebben gemeld voor de werkgroepen nieuwbouw van SO-basis en VSO-praktisch onderwijs. De werkgroepen zullen binnenkort uitgenodigd worden voor een aantal bijeenkomsten. 

De foto die je hiernaast ziet is een foto van een van de referentieprojecten van de architect Koen van Velzen. De ontwerpfase moet nog beginnen dus er is geen enkel zicht op hoe ons nieuwe gebouw er uit gaat zien. De komende maanden gaan we wel intensief met elkaar in gesprek waarbij inspraak wel degelijk van invloed zal zijn op het uiteindelijke ontwerp. 
Comments